Чому мій обліковий запис Facebook або Instagram було від’єднано
Ми розуміємо, що це може засмучувати, коли ваших користувачів від’єднано, оскільки їм потрібно виконати дію — повторно під’єднати свій соціальний обліковий запис. Це створює проблеми і для вас, і для ваших користувачів. В Ayrshare ми намагаємось мінімізувати це наскільки можливо і надаємо як дані, так і аналітику того, що ми дізналися за багато років роботи з соціальними мережами. На жаль, соціальні мережі мають власні внутрішні політики та правила щодо того, коли деавторизовувати обліковий запис і вимагати повторного підключення. Meta (Facebook та Instagram) має найагресивніші правила безпеки. Якщо вона фіксує подію безпеки або підозрілу активність в обліковому записі користувача, Meta може вимагати повторної авторизації. Інші соціальні мережі мають подібні, але менш обтяжливі правила. Ці події безпеки зазвичай відбуваються поза Ayrshare. Наприклад, якщо користувач на facebook.com змінює пароль або ім’я користувача в регіоні, де він зазвичай не перебуває, Facebook може позначити цей обліковий запис і вимагати повторного встановлення підключень від сторонніх сервісів. Можливі причини:- Вхід у Facebook у новому регіоні або браузері.
- Вхід у той самий обліковий запис Facebook з кількох браузерів.
- Зміна пароля Facebook або імені користувача.
- Підключення численних сторінок Facebook під одним обліковим записом Facebook (тобто одним логіном Facebook) і публікація дублювального, схожого або частого вмісту на всіх сторінках.
Події безпеки Facebook відбуваються на рівні облікового запису, а не на рівні окремих сторінок. Коли на обліковому записі Facebook стається подія безпеки (наприклад, зміна пароля в іншому регіоні), усі сторінки Facebook, пов’язані з цим обліковим записом — включно зі сторінками, зв’язаними з обліковими записами Instagram — мають бути повторно під’єднані до Ayrshare. Докладнішу інформацію про те, як з цим впоратися, дивіться в розділі Manage User
Profiles нашої документації.