- Увійдіть у ваш Ayrshare dashboard.
- Якщо у вас є Business Plan або Launch Plan, переконайтеся, що ви перемкнулися на свій Primary Profile.
- Перейдіть на сторінку “Account”.
- На сторінці “Account” ви знайдете деталі виставлення рахунків і варіанти зміни або скасування вашої підписки.
- Самообслуговування: Із безкоштовного Basic Plan ви можете самостійно перейти на будь-який план зі сторінки цін. У межах мультикористувацьких планів місячний Launch Plan можна оновити до повного Business Plan безпосередньо з дашборду.
- Лише через підтримку (наразі): Перехід із платного Premium Plan на мультикористувацький план (Launch Plan або Business Plan) або з річного Launch Plan на Business Plan наразі недоступний у самообслуговуванні — напишіть на support@ayrshare.com, і ми виконаємо міграцію. Ваші підключені соціальні облікові записи, API-ключі та налаштування будуть перенесені.
- Після скасування всі публікації буде видалено з систем Ayrshare. Однак вони залишаться видимими на відповідних платформах соціальних мереж, де вони були первісно опубліковані.
- Коли ви скасовуєте вашу підписку, уся інформація, пов’язана з вашими User Profiles, буде остаточно видалена з нашої системи.
- У кінці вашого розрахункового періоду. Ваша підписка залишається активною до кінця вашого поточного циклу виставлення рахунків, тож до того часу ви зберігаєте платні функції, а план перестає поновлюватися. Це стосується облікових записів без простроченої оплати; якщо ваш останній платіж не пройшов, план натомість завершується негайно (див. нижче).З вас не списуватимуть плату за наступний розрахунковий період. Якщо ваш план містить оплату за використання, наприклад профілі користувачів понад мінімум плану або обмін повідомленнями, вона нараховується в кінці періоду, тож ви можете отримати один останній рахунок за використання до дати скасування.
- Негайно. Ваш план завершується сьогодні, ваш обліковий запис закривається, і ми повертаємо вам кошти. Якщо ви скасуєте протягом 48 годин після списання, ми повертаємо цей платіж повністю, крім плати за попередній період оплати; після цього ми повертаємо невикористану частину періоду оплати. Перед підтвердженням панель показує вам точну суму до повернення.
- Лише місячні плани, і один раз на обліковий запис. Негайне скасування з поверненням коштів доступне для місячних планів; річний план скасовується наприкінці свого періоду оплати. Це також одноразова опція — щойно обліковий запис її використав, скасування наприкінці періоду лишається доступним, а негайне — ні. Негайне скасування також недоступне, поки зміну плану, зроблену в поточному періоді оплати, ще не включено до рахунку; воно знову стає доступним після вашого наступного рахунку.
- Ваш доступ припиняється негайно. Платні функції перестають працювати щойно ви підтвердите — ви не зберігаєте їх до кінця періоду оплати, а обліковий запис закривається, а не переводиться на інший план. Це неможливо скасувати.
- Видалення ваших даних починається раніше. Оскільки ваш план завершується сьогодні, відлік до видалення ваших публікацій, аналітики та підключених соціальних акаунтів — описаний у розділі «Усі типи облікових записів» вище — починається зараз, а не наприкінці періоду оплати. Залежно від того, скільки лишалося до кінця періоду, це може бути на місяць раніше. Експортуйте все, що хочете зберегти, перед підтвердженням.
- Як розраховується повернення. Якщо ви скасуєте протягом 48 годин після списання, ми повертаємо цей платіж повністю, крім плати за попередній період оплати. Після цього ми повертаємо невикористаний час, що лишився в періоді оплати. У будь-якому разі повернення обмежене сумою, яку ми фактично отримали за цей період, тож воно ніколи не перевищує сплаченого вами. Повне повернення протягом 48 годин стосується лише нового періоду оплати. Плату в цьому платежі за попередній період, як-от за зміну плану чи додаткове використання, не повертаємо, адже ви вже цим скористалися.
- Плата за використання виставляється окремо. Якщо у вас є використання за фактом, за яке ще не виставлено рахунок, воно не віднімається від вашого повернення. Під час скасування на нього виставляється підсумковий рахунок, тож ви можете побачити і повернення, і рахунок за використання за той самий період. Панель повідомляє суму перед підтвердженням.
- Коли повернення не належить. Повертати нічого, якщо за ваш пробний період ще не стягнуто оплату, якщо останній рахунок не оплачено (що станеться з цим рахунком, див. вище в розділі «Якщо ваш останній платіж не пройшов»), якщо за цей період оплати немає платежу для повернення, або якщо не лишилося невикористаного часу. Панель повідомляє, який саме випадок стосується вас, перед підтвердженням, і скасування все одно виконується.
- Куди надходять кошти. Повернення здійснюється на початковий спосіб оплати, у валюті, в якій вам виставляли рахунок. Скільки часу мине до появи у виписці, залежить від вашого банку, зазвичай 5-10 робочих днів.
- Якщо негайну опцію не пропонують або панель повідомляє, що зараз не може розрахувати повернення, ви все одно можете скасувати наприкінці періоду оплати або написати на support@ayrshare.com.